Kui saatejuhid Madis Kimmel ja Timo Tarve uurisid Terikult Rally Estonia rahastamise kohta, teatas värske minister, et hakkab sellega kohe lähiajal tegelema. Tarve sissejuhatusele, et Eestis elatakse autorallile kaasa peamiselt tänu ühele mehele, lisas Terik vahele, et ikka kahele mehele.

"Kahele, [Tarmo] Hõbe ja [Urmo] Aava mõlemad," sõnas ta. Tarve pidi rõhutama, et pidas silmas ikkagi rallisõitjaid.

Aasta parimaks naissportlaseks pakkus Terik vehklejat Irina Embrichi. "Mina võtan kohe oma sõprusringkonnast, et Irina Embrich, kes saadeti Tallinna volikogust olümpiale ja tõi meile kuldmedali."

"Ehk siis Anetil [Kontaveit] on puudu keskerakonna liikmelisus?" küsis seejärel Kimmel. "Ei. Ma kindlasti ei too siia parteilisust juurde. Tõepoolest, Anett samamoodi meeletult tubli ja ma autoraadiost sõites kuulsin, et ta ühe etapi võitis ja siis teise jne. Kui ma hakkaksin erakondlikult rääkima, siis ma võiksin Kalle Klandorfi kiita, nad on siin CSKA-le kaks korda pähe teinud," sõnas Terik.

Taaskord pidid saatejuhid sekkuma ja naerdes ütlema, et see ei olnud sugugi Klandorfiga seotud Tallinna Kalev, kes CSKA alistas. Euroliiga tippklubist sai jagu ikkagi Kalev/Cramo.

Intervjuud Terikuga saab kuulata Kuku raadio lehelt SIIT.