Terve kohtumise tagaajaja rollis olnud Žalgiris kaotas avaveerandi 10:22, esimese poolaja 37:41 ning läks viimasele perioodile kaotusseisus 52:62. Kuuest punktist lähemale leedukad enam ei jõudnudki.

Hooaja kolmanda võidu - esimese võõrsilt - saanud Alba resultatiivseim oli rootslane Marcus Eriksson, kes kogus 16 punkti ja neli lauapalli. Žalgirise poolel tõid Tyler Cavanaugh 17 ja Janis Strelnieks 16 punkti.

Žalgirise peatreener Jure Zdovc õnnitles kohtumise järel Albat ja kritiseeris oma meeskonna esitust. "Nägime, kuidas kaasaegsed meeskonnad peaksid välja nägema. Nad on meie jaoks liiga head, liiga kiired. Meie olime liiga naiivsed, liiga aeglased. Palju õnne Albale, nad väärisid võitu," sõnas sloveenlane.

Peterburi Zeniit alistas võõrsil tiitlikaitsja Istanbuli Anadolu Efesi 90:79. 14 kaugviset tabanud Venemaa klubi resultatiivseim oli Conner Frankamp 18 punktiga. Kui Zeniit sai tabelisse viienda võidu, siis Anadolu Efesil on nüüd kahe võidu kõrval juba kuus kaotust.

Piraeuse Olympiakos kirjutas tabelisse kuuenda võidu, kui alistas külla sõitnud AS Monaco 86:65. Tyler Dorsey ja Livio Jean-Charles viskasid Kreeka klubi kasuks võrdselt 18 punkti.

Madridi Real alistas võõrsil Müncheni Bayerni 80:76 ja Tel Avivi Maccabi mängis samuti võõrsil üle Baskonia 87:69.