Barritt oli sunnitud pärast Rally Estoniat kõik MM-etapid vahele jätma ning Toyota piloot Takamoto Katsuta palkas tema asemele Aaron Johnstoni.

41-aastane Barritt tunnistas DirtFishile, et tunneb rallist suurt puudust ega mõtle karjääri lõpetamisele. "Kindlasti pole ma sellisel tasemel kaardilugemisega lõpetanud. See on väga masendav, et ma tahaksin tagasi autosse istuda, aga pole selleks veel valmis."

"Ma ütleksin, et minu valmisolek on 95 või 96%, kuid ma pean arsti nõuandeid järgima ja mind pole veel autosse tagasi lubatud. Lisaks ei taha ma ka ise enne masinasse naasta, kui tean, et olen 100% terve. Kui olen täiesti vormis, tean, et suudan olla oma alal tipus," rääkis Barritt, kes on varem kaarti lugenud ka Elfyn Evansile.

"Puhkus on mulle tõesti head teinud ja ma tahan, et Danieli versioon 2.0 oleks parem kui kunagi varem. Ütlen ausalt, ma tunnen sellest [rallist] väga puudust."

"Aga kaardilugemisest eemalolek on mu akusid korralikult laadinud ja pannud mind mõistma, kui väga ma seda spordiala ja tööd armastan. Ma mõistan täielikult Taka-sani otsust [palgata Aaron Johnston), nad võivad alati minu toetusega arvestada," lisas Barritt, kelle arvel on 137 MM-rallit, kaheksa poodiumikohta ja üks võit (2017. aasta Walesi rallilt).