Portugallasest tipptreener oli peale mängu kohtunike peale pahane. "Kui palju punkte me kohtunike eksimuste tõttu kaotanud oleme?" küsis ta, kuid ei soovinud täpsustada, millist mängusituatsiooni ta konkreetselt silmas peab.

Vahetult peale mängu otseülekandes Mourinhot intervjueerinud reporteri küsimusele "mida kohtunik valesti tegi?" vastas ta: "Kas sa nägid mängu? Ütle mulle!"

Sky Sport Italiale ütles Mourinho: "Kaks selget penaltit oli. Ma ei tea, kas nad panevad Konverentsiliigasse vaid halvad ja karjääri alustavad kohtunikud. Ma ei öelnud kohtunike kohta Norras midagi, sest me kaotasime 1:6, aga täna jäi neil andmata kaks päevselget penaltit."

Erinevalt kahest tugevamast UEFA eurosarjast Konverentsiliigas VAR-i ei kasutata.

Roma on viimasest seitsest mängust võitnud vaid ühe. Mourinho kirjutas mõõnaperioodi ründajate kehva vormi arvele.

"See on tõsi, [Nicolo] Zanioli ja [Tammy] Abraham pole heas vormis. Ainult [Stephan] El Shaarawyl läheb praegu ründajatest hästi. [Eldor] Shomurodov sai pingilt sekkudes rahuldavalt hakkama. Me võime vaadata pragmaatilist statistikat, aga kui palju me oleme kohtunike pärast punkte kaotanud? Vaadake mänge Juventuse, Milani ja Bodö/Glimtiga," ütles Mourinho.

C-grupi tabeliseis: