Turniirisüsteemi järgi jaotati 12 finaalturniirile pääsenud naiskonda nelja kolmeliikmelisse alagruppi. Poolfinaali pääsesid vaid alagrupi võitjad. Mõlemad poolfinaalid peetakse täna, võitja selgub homme.

Venemaa, Austraalia ja Šveits alistasid alagrupis mõlemad vastased, USA pääses edasi ühe võidu ja kaotusega. Venemaa sai tulemusega 3:0 jagu Kanadast ja 2:1 Prantsusmaast. Austraalia võitis 2:1 Belgiat ja 2:1 Valgevenet.

USA alustas turniiri 1:2 üllatuskaotusega Slovakkiale ning alistas seejärel 2:1 Hispaania, pääsedes edasi vaid seetõttu, et Slovakkia oli avamatšis kaotanud 1:2 Hispaaniale nii, et kõik kolm minimatši lõppesid otsustavas setis. Ameeriklannad ise lõpetasid kõik minimatšid Hispaania vastu kahes setis. Ainult nii jäigi USA settidega surnud ringis peale (USA setid 7:6, Slovakkia 8:8, Hispaania 7:8).

Viimasena kindlustas eile edasipääsu Šveits, alistades 2:1 Tšehhi. Üksikmängudes alistas Marketa Vondroušova 6:4, 6:2 Viktorija Golubici ning Belinda Bencic 7:6 (2), 6:4 Barbora Krejcikova. Paarismängus said Bencic ja Jil Teichmann 6:3, 6:3 võidu Lucie Hradecka ja Katerina Siniakova üle.

Tšehhi väljalangemine tähendab, et maailma kolmas reket Krejcikova, tänavune French Openi võitja nii üksik- kui ka paarismängus, saab alustada reisi Guadalajara poole, kus ta järgmisel nädalal astub üles WTA aastalõputurniiril. Tšehhi finaali jõudmise korral oleks ta kõige varem reisi saanud alustada pühapäeval.

WTA aastalõputurniirile pääsenud hispaanlannad Garbine Muguruza ja Paula Badosa Billie Jean King Cupist osa ei võtnud.

Ka viimasena aastalõputurniirile pääsenud Anett Kontaveit lendab Mehhikosse ajavahe ja kõrgmäestiku tingimustega (1500 meetrit) aklimatiseeruma täna.