Tänaseks on vaid Craig Breeni osas ametlikult kinnitatud, et ta võistleb tuleval hooajal M-Spordis. DirtFishi andmetel on Monte Carlos iirlase kõrval stardis ka üheksakordne maailmameister Sebastien Loeb, keda on viimastel kuudel tihedalt Suurbritannia tiimiga seostatud. Teatavasti on prantslane uut Puma hübriidralliautot ka testinud.

M-Spordi pealik Richard Millener jäi DirtFishile kommentaare jagades kidakeelseks. "Nagu olen varasemalt korduvalt öelnud, siis peale Craig Breeni pole meil 2022. aasta sõitjate osas midagi kindlat öelda," teatas britt. Ühtlasi ei soovinud Millener kinnitada, mitut Puma masinat nad Dovenby Hallis hetkel arendavad.

Kes aga uuel aastal veel M-Spordis sõidavad? Kui seni on ametlik Breeni osalemine, siis head võimalused tiimis jätkamiseks on tänavustel põhisõitjatel Adrien Fourmaux'l ja Gus Greensmithil. Fourmaux on uue põlvkonna M-Spordi ralliautot ka testinud.

DirtFishi teatel võib nelja Ford Puma Rally1 masinat näha võistlustules ka 2022. aasta hooaja teisel MM-etapil Rootsis. Seal soovib tiim aga Loebi auto mõnele erasõitjale välja rentida.