Kanepi teise ringi vastaseks oli britt Katie Swan (WTA 286.), kes eile alistas avaringis Maria Lota Kauli (WTA 1261.) 6:3, 6:3. Esimeses setis andis Kanepi aga loobumisvõidu.

Eestlanna juhtis avasetti Swani vastu 3:2, kui läks pukikohtunikuga rääkima ning otsustas seejärel vastasele loobumisvõidu anda. Delfile teadaolevalt on tegu parema kanna vigastusega, mis on Kanepil mitu kuud ennast tunda andnud.

Swan kohtub veerandfinaalis hiinlanna Yue Yuaniga.

Kanepi sai esimeses ringis 6:1, 6:1 võidu maailma 497. reketi, 20-aastase rootslanna Caijsa Wilda Hennemanni üle.

Teisel väljakul peeti Kanepi mängu eel naiste paarismängu veerandfinaal, kus Eesti duo Valeria Gorlatš - Anet Angelika Koskel mängisid Poola-Ungari paari Maja Chwalinska - Adrienn Nagy'ga. Eesti tennisistid kaotasid vastastele kahes setis 4:6, 4:6.

Naiste paarismängus käis platsil ka Eesti-Vene duo Maileen Nuudi ja Ekaterina Šalimova, kes heitlsesid veerandfinaalis tšehhitaride Miriam Kolodziejova ja Jesika Maleckovaga. Tšehhitarid võitsid matši 7:5, 6:2.

Eestlannadest on Haabneemel võistlustules ainsana veel Elena Malõgina, kes soomlanna Laura Hietarantaga osaleb paarismängus. Poolfinaalis kohutvad nad Poola-Ungari duo Maja Chwalinska ja Adrienn Nagyga.

Täispikkuses esimene paarismäng ja Kanepi jaoks varakult lõppenud kohtumine: