Mängijana liitus toona 21-aastane Vladimir Dubrovski Leningradi Balti laevastikust Tallinna sõsarklubiga ja lõpetas 1958. aastal Eesti NSV meistrivõistlused hõbemedaliga. Aasta hiljem saavutas ta Ülemiste Kaleviga „kuldse duubli", võites nii koduse meistri- kui ka karikasarja.

1960. aastal kutsuti Dubrovski Tallinna Kalevi ridadesse, kellega alustati mängimist NSV Liidu kõrgliigas. Ta oli tõeline Kalevi kaitseliini tugisammas, mängides kaasa pea kõigis kõrgliigamängudes. Muu hulgas pidi Dubrovski 1961. aastal paremkaitsjana pidurdama eestlasest Euroopa meistri ja olümpiavõitja, Moskva Spartaki särgis mänginud Igor Netto rünnakuid.

Dubrovski oskused ei jäänud suures liitriigis märkamata ja pärast Kalevi esiliigasse langemist pallis ta neli aastat Kalinini Volga ridades. Eestisse naastes mängis Dubrovski veel mitu aastat kohalikes meeskondades nagu Jõhvi Kaevur ja Tallinna Tekstiil ning tegutses treenerina nii Jõhvis kui ka Tallinnas.

1975. aastal ehk 38-aastasena aitas Dubrovski Kopli Dünamo meeskonna Eesti NSV meistrivõistlustel hõbedale ja karikasarjas finaali, kus kaotati lisaajal Narva Baltikale.

Eesti jalgpalli liit ja Delfi Sport avaldavad kaastunnet Vladimir Dubrovski perele ja lähedastele. Lahkunu ärasaatmine toimub 4. novembril kell 12.00 Tallinna Metsakalmistu kabelis.