Avaldame pressiteate täismahus.

"Rock tuleb tagasi!

Rocki korvpalliklubi alustab oma meeskonna loomist, et sügisel 2022 alustada Eesti madalamatest liigadest, liikuda sealt järjest kõrgemale ning oskusliku meeskonna manageerimise kaudu taastada usk Tartu korvpalli.

Sellist sammu sunnivad meid astuma Tartu korvpalli viimase aja tulemused, klubikorvpalli vähene ambitsioon ning hetke sportlik tase. Meie sammu eesmärk on teha Rocki korvpalliklubist Tartu korvpalliklubi number 1, kellel on sportlikku ambitsiooni, värskeid ideid ja tänapäevaselt teotahteline meeskond.

Rocki eesmärk on aidata vedada Eesti klubisport uuele tasemele. See tähendab vedada tihedat koostööd riigiga spordi rahastamise muutmisel. See tähendab võtta endale vedav roll kogukonna kaasamisel spordiklubide igapäevasesse tegevusse. See tähendab laste spordihariduse ümber mõtestamist, klubide jõulisemat liikumist lasteaedadesse ja koolidesse, et juba võimalikult varakult sütitada lastesse spordi- või huvitegevuse pisik. See tähendab klubidel ka raamidest väljapoole mõtlemist - näiteks laste oma spordiaabitsa loomist, mis aitab lisaks füüsilise koormuse vajalikkuse rõhutamisele mõtestada ka selleks valmistumist, taastumist ning selle varjus peituvat psühholoogilist poolt. See tähendab veel paljut muud.

Rocki varasem eesmärk saada tänase Tartu korvpallimeeskonna nime- ja peasponsoriks on jõus, kuid me ei saa istuda käed rüpes ning oodata, millal taas tekib Tartu korvpalli sealt kadunud ambitsioon – seepärast hakkame edasi liikuma ka oma meeskonna loomise ja ülesehitamisega.
Kõik, kes tahavad Rockile kaasa elada ja Rocki toetada, võtke julgelt ühendust – ühiselt viime Tartu korvpalli taas tippu.

Rocki meeskonna esimene eesmärk on võita Eesti madalamad liigad ning liikuda edasi esiliigasse. Alustame juba nüüd meeskonna ning selle juhtide ja taustajõudude komplekteerimisega, et järgmiseks sügiseks varakult valmis olla.

See saab olema uus Tartu korvpalli teekond👍!
Rockime koos!
Rocki korvpalliklubi"