Eriksenile paigaldati juhtunu järel südamestimulaator. Tema koduklubi Milano Inter ei saa teda aga südamestimulaatoriga väljakule lasta, kuna reeglid ei luba tal niimoodi Itaalia kõrgliigas mängida. Eelmisel nädalal teatas Inter, et nad lubavad Eriksenil vabaagendina klubist lahkuda.

Itaalia väljaande Il Corriere dello Sport teatel on õhus võimalus, et Eriksen liitub järgmise üleminekuakna jooksul Hollandi suurklubi Amsterdami Ajaxiga. Inter lubab Eriksenil väidetavalt üleminekutasuta lahkuda. Itaallaste suurimaks huviks on vabaneda taanlase suurest palganumbrist, mis on väidetavalt 7,5 miljonit eurot aastas.

Ajaxi jaoks ei ole südamestimulaatoriga jalgpallur midagi uut, kuna sarnase seadmega mängib ka nende kaitsja Daley Blind. Lisaks Hollandile on südamestimulaatoriga mängimine lubatud ka näiteks inglaste Premier League’is.

Eriksen kuulus Ajaxi ridadesse aastatel 2010 kuni 2013. Selle aja jooksul pidas ta klubi ees 162 mängu ja lõi 32 väravat. 2013 kuni 2020 mängis taanlane Tottenhamis, keda ta esindas 305 korda ning lisaks sai ta kirja 69 tabamust. Interis mängis ta kahe hooajaga 60 mängu ja lõi 8 väravat.