Aastaid Madridi Realis mänginud jalgpallur liitus tänavu suvel vabaagendina PSG-ga. 35-aastane Ramos tegi suvel liiga sääremarja lihasele ning pole tänase päevani PSG eest debüteerinud.

Samal ajal on kogenud hispaanlane kasseerinud iganädalaselt klubilt sisse kopsaka summa palka. Mis täpsemalt Ramose teenistus PSG-s on, pole mõistagi teada. L'Equipe andmetel teenib hispaanlane hooajaga aga 12 miljonit eurot ehk ligi 250 000 eurot nädalas.

Prantsusmaa väljaanne Le Parisien väidab, et seetõttu ei välista PSG enam Ramosega lepingu lõpetamist, kui mehe vigastusmured peaksid veel pikemat aega jätkuma. "Usaldus, mida osad inimesed lepingu sõlmimisel või ka veidi hiljem saadud vigastuse ajal Ramose vastu tundsid, pole enam kõigutamatu," seisab Le Parisieni artiklis.

PSG ei saa aga tühja koha pealt Ramosega lepingut lõpetada, vaid selleks tuleb jõuda hispaanlasega tingimuste osas kokkuleppele. Ramos sõlmis suvel klubiga kaheaastase kontrahti.

Pariisi klubi spordidirektor Leonardo lükkas Marca vahendusel kuulujutud ümber. "Me kõik teame, et Ramos on vigastatud. Hispaania meediale meeldib mänge mängida. Me kõik teame, et meil oli probleem. Teame, mis siin toimub."

Ramos oli üks mitmest nimekast mängijast Lionel Messi, Gianluigi Donnarumma, Achraf Hakimi ja Georginio Wijnaldumi kõrval, kes suvel PSG-sse siirdus. Ramos pole neist ainsana veel mänguaega teeninud.

PSG avaldas möödunud nädalal ilmunud pressiteates lootust, et keskkaitsja võib parimal juhul käimasoleval nädalal võistkonna treeningutega liituda. Ramos käis viimati platsil 5. mail, kui Madridi Real kohtus meistrite liiga poolfinaali kordusmatšis Londoni Chelseaga. Real kaotas kohtumise 0 : 2.