Ametlikult on Vesik idanaabrite juures tegutsenud alates 2016. aastast, kuid tegelikult abistas ta nõu ja jõuga venelasi ka Rio de Janeiro olümpial. Tokyo olümpial võitsid tema hoolealused Vjatšeslav Krasilnikov ja Oleg Stojanovski hõbemedalid.

„Otsustasime, et jätkame Venemaa koondisega koostööd," ütles Rivo Vesik Venemaa koondisega jätkuvat koostööd kommenteerides pressiteate vahendusel. "Järgmise olümpiani jääb vähem kui kolm aastat, mis tähendab, et suur töö ootab ees Pariisis võrdväärse või ehk isegi parema tulemuse tegemiseks."

„Elan väga kaasa Eesti rannavõrkpalli arengule. Nii palju, kui võimalik, aitan alati. Tänu siinsete sponsorite toele on meie rannavõrkpalluritel olnud rohkem võimalusi spordi tegemisele pühenduda, mis on parandanud ka nende tulemusi,“ sõnas Vesik ja lisas, et nii korraldati näiteks möödunud suvel Teras Beachi ja Credit24 koostöös rannavõrkpalli turniire.

Vesik rääkis, et sügise saabudes on rõõm näha, kuidas saalivõrkpalli tase on Eestis aastatega järjest tõusnud. „Minu soov on aidata tulevikus ka Eesti rannavõrkpallil jõuda maailma paremikku," sõnas Vesik.

Rivo Vesiku hoolealuste Krasilnikovi ja Stojanovski hõbe oli esimene olümpiamedal, mille venelased on rannavõrkpallis teeninud. Treenerina on Vesik viinud koondise MM-i pronksi ja kullani, lisaks on tema käe all võidetud kaks EM-hõbedat. Samuti on venelased Vesiku juhendamisel triumfeerinud MK-sarja finaalis ja võitnud MK-etappidelt kokku pea 25 medalit.