Sõit peatati kümmekond minutit enne lõppu ligi pooleks tunniks, sest soomlane Patrik Pasma (ART Grand Prix) tegi avarii ning vajas rajapiiretega kokku põrkamise järel rajatöötajate abi, et autost välja saada. Otseülekande kommentaatori sõnul peaks soomlase tervisega kõik korras olema.

Aron langes sõidu keskel kolmandalt kohalt viiendaks, sest põrkas kokku tiimikaaslase David Vidalesiga, kes jätkas teisel kohal. Pikalt sõitu juhtinud Aroni tiimikaaslased Dino Beganovic ja Vidales põrkasid veidi peale võistluse jätkumist omavahel kokku ning mõlemad Prema Powerteami sõitjad olid sunnitud etapi katkestama.

Video avariist:


Prema sõitjate avarii kergitas Isack Hadjar (R-ace GP) liidriks, Aroni teiseks ja Hadrien Davidi (R-ace GP) kolmandaks. Kuna Prema sõitjate avarii järel sõideti turvaauto taga kuni finišini välja, ei saanud keegi võimalust enam lõppkohta parandada. Nii lõpetaski Aron sõidu teisel kohal.

Hooaja kokkuvõttes teenis Aron EM-sarjas kolmanda koha. Ta lõpetas hooaja 197 punkti peal. Ta kaotas teise koha saanud Davidile 12 silmaga. Üldarvestuses oli juba võit kindel šveitslasel Gregoire Saucyl (ART Grand Prix), kes piirdus täna kümnenda kohaga. Ta lõpetas hooaja 277 silmaga.

ENNE PÕHISÕITU:

Kvalifikatsiooni kiireim oli Aroni tiimikaaslane Dino Beganovic ajaga 1.57,054. Teise aja sõitis välja samuti Prema sõitja David Vidales (+0,351). Aron oli omakorda Vidalesist vaid 0,026 sekundit aeglasem.

Teine põhisõit algab Eesti aja järgi kell 13.10.

Laupäeval sõitis Aron kvalifikatsioonis välja 12. aja, sõiduga kerkis ta seitsmendaks.

Aron on FREC sarja üldarvestuses 179 punktiga kolmas. Teisel kohal asuv Hadrien David on 15 silma kaugusel. Sarja tänavuse aasta võitja on Gregoire Saucy, kellel kindla üldliidrina koos 276 punkti.

FREC teeb YouTube'i kanalil põhisõidust ka otseülekande: