Esmakordselt tüüris Barcelonat duubeltiimi peatreener Sergi Barjuan, kes täidab ajutiselt Ronald Koemani kohustusi, kelle klubi nädala keskel vallandas.

Barjuani hoolealused läksid 49. minutil kohtumist juhtima, kui võrku sahistas Memphis Depay. Kõigest kolm minutit hiljem viigistas seisu Alavesi ründaja Luis Rioja. 1:1 viigiseisul ka kohtumine lõppes.

Tulemusest enamgi kõneainet pakkus aga avapoolajal juhtunu. Kodumängus esmakordselt Barcelona algkoosseisu kuulunud Sergio Agüero (33) hakkas avapoolaja lõpus ühel hetkel rinnust kinni hoidma. Seejärel väljakule pikali heitnud Agüerot turgutasid mitu minutit meedikud, mille järel argentiinlane omal jalal platsilt lahkus.

Daily Maili teatel oli Agüerol hingamisprobleemid ning ta kurtis peapöörituse üle. Kogenud argentiinlase asemel tuli avapoolaja lõpus väljakule Philippe Coutinho.

Agüero viidi haiglasse uuringutele. "Ma ei oska teile midagi enamat öelda. Tean, et ta viidi haiglasse, kus talle tehakse uuringuid," sõnas kohtumise järel Barjuan La Liga TV-le.

Barcelona klubi kinnitas kohtumise järel samuti, et Agüero tundis rinnus ebamugavust ning viibib haiglas südameuuringutel.

Taas võiduta jäänud Barcelona asub Hispaania kõrgliigas 16 punktiga üheksandal kohal. Alaves on 10 silmaga 16. real.

Teised tulemused:

Elche - Madridi Real 1:2

Sevilla - Osasuna 2:0

Valencia - Villareal 2:0