Pärnu kaotas koduväljakul Viljandi Tulevikule 1:2. Külaliste võiduvärava lõi kolmandal üleminutil Kaimar Saag.

Tabelis viimasel kohal asuv Pärnu on kaks vooru enne hooaja lõppu kogunud 15 punkti. Et Tartu Tammeka alistas kodus 1:0 Kuressaare ja tõusis 22 punkti peale, pole Pärnul võimalik enam Tartut püüda.

Tammeka - Kuressaare kohtumise ainus värav sündis 65. minutil. Tiimikaaslase Ranon Kriisa ebaõnnestunud tagasisöötu puhtaks lüüa üritanud Kuressaare mängija Kristen Lapa tabas Tartu palluri Tristan Koskori selga, tabamus läkski Koskori nimele.

Kolmapäeval kasutas Tammeka matšis FC Flora vastu peamiselt duubelvõistkonna mängijaid ja kaotas 0:9, täna oli platsil puhanud põhikoosseis.

Alumises nelikus on Viljandil 30, Kuressaarel 28, Tartul 22 ja Pärnul 15 punkti.

Kuigi Tartu võib hooaja lõpuks koguda sama palju võite kui Kuressaare, pole neil üheksandast kohast ja üleminekumängude pidamisest ülisuure tõenäosusega pääsu.

Tartu ja Kuressaare omavaheliste mängude saldo on võrdne ning ka võitude arv võib parimal juhul jääda pelgalt viiki. Praegu on Kuressaarel kaheksa ja Tartul kuus võitu. Kui omavaheliste mängude ja üldvõitude seis on võrdne, saab otsustavaks väravate vahe, mis Kuressaarel on enne kahte viimast vooru 33:47 ja Tartul 30:69. 25 värava tagasitegemine on ebareaalne.