Väljaanne El Nacional kirjutab, kuidas Newcastle'is usutakse, et Kroos oleks uute omanike "võiduka projekti" jaoks oluline nurgakivi.

31-aastane Kroos on tänapäeva jalgpallis üks titulueeritumaid ja hinnatumaid mängijaid. Müncheni Bayernis ja Madridi Realis on ta võitnud kokku viis liigatiitlit ning neli Meistrite liiga trofeed. Koondisega tuli ta maailmameistriks 2014. aastal Brasiilias.

Realis on Kroosil lepingut järel 2023. aastani ning Santiago Bernabeul võib teda jätkuvalt mängimas näha põhikoosseisus. Tänavu on ta siiski vigastuse tõttu kaasa teinud vaid kolmes kohtumises.

Newcastle on lisaks mängijateturul ringi vaatamisele ka uue peatreeneri otsinguil, sest viimasele juhendajale Steve Bruce'ile näidati ust 20. oktoobril, kolm päeva pärast seda, kui ta oli Tottenhami vastu saanud kirja oma peatreenerikarjääri 1000. mängu. Tänases mängus Chelsea vastu juhendab meeskonda klubi ajutine juhendaja Graeme Jones.

Üheksast Premier League'i mängust on Newcastle sel hooajal teeninud neli viiki ja viis kaotust, millega asutakse väljalangemistsoonis 19. kohal. Üheksast mängust seitse võitnud ja ühe viigistanud Chelsea juhib tabelit ühe punktiga Liverpooli ees.