Koroonapandeemia tõttu jäi 2020. aastal mainekas jalgpalliauhind välja andmata ning 2021. aasta auhinna hääletus on juba lõppenud. Võitja selgub 29. novembril toimuval tseremoonial.

Neljapäeval hakkas sotsiaalmeedias oma elu elama pilt, mis kandis endas väidetavalt tänavusi hääletustulemusi. Selle järgi kuuluks Ballon d'Or Poola koondise ja Müncheni Bayerni ründestaarile Robert Lewandowskile, kes edestaks selle auhinna kuuekordset laureaati Lionel Messit. Viis Ballon d'Or'i võitnud Cristiano Ronaldo jääks nende andmete järgi üheksandaks.

Auhinda välja andva ajakirja France Football ajakirjanik Philippe Auclair teatas täna aga, et tegemist on valeandmetega, sest ajakiri pole ühtegi koopiat tänavustest hääletustulemustest teinud ega isegi nendest siseringis rääkinud, seega ei saakski taoline dokument välja lekkida.

Päris lekkimiskindlad Ballon d'Or'i tulemused siiski ei ole, sest 2018. aastal oli Luka Modrici kui võitja pikalt enne tseremooniat juba teada nagu ka detailsed hääletustulemused.

Väidetavalt lekkinud hääletustulemused:

France Footballi ajakirjaniku postitus: