Kontaveit jäi avasetis murdega taha 1:2, kuid suutis seejärel murda omakorda kahel korral Van Uytvancki pallingu ning minna kohtumist 5:2 juhtima. Eestlanna võitis esimese seti lõpuks 6:3.

Teises setis suutsid mõlemad tennisistid kuni 3:3 seisuni oma servigeimi hoida. Seejärel murdis Kontaveit Van Uytvancki pallingu, kuid kohe järgmisel geimil vastas samaga belglanna. Viimane sõna jäi aga eestlannale. Kontaveit murdis teist korda järjest vastase pallingu ning hoidis seejärel ka oma servigeimi ära, võites teise seti seega 6:4. Kohtumine kestis kokku üks tund ja 10 minutit.

Kontaveit kohtub veerandfinaalis ukrainlanna Anhelina Kalininaga (WTA 59.), kes oli 6:2, 6:2 parem sakslannast Anna-Lena Friedsamist (WTA 137.).

STATISTIKA:
TÄISPIKKUSES:


ENNE MÄNGU:

Matš peetakse esimese väljaku viienda kohtumisena. Kõige varem algab mäng kell 19.30.

Kontaveit alistas esimeses ringis serblanna Aleksandra Krunici (WTA 140.) 6:3, 7:5. Van Uytvanck oli 6:4, 6:4 üle Montenegro tennisistist Danka Kovinicist (WTA 76.).

Karjääri jooksul on Kontaveit võitnud ühe ja Van Uytvanck kaks omavahelist matši, aga pärast 2018. aastat pole nad vastamisi läinud.

"Van Uytvanckile sobib siseväljakute kate. Tal on lamedad löögid ja ta servib päris korralikult. Kindlasti raske vastane, aga ma ei ole väga palju jõudnud veel selle mängu peale mõelda. Üritan võimalikult palju füsiode juures käia ja keha taastada, et ennast võimalikult hästi tunda," ütles Kontaveit pärast eilset võitu.

Kontaveit jahib Cluj-Napoca turniiri esikohta. See tagaks talle pääsme 10.-17. novembrini Mehhikos Guadalajaras peetavale WTA aastalõputurniirile.