Kõik sai alguse mullu aprillis, kui 21-aastane Mayweather vahistati kahtlustatuna pussitamises. TMZ teatel ründas toona 19-aastane Mayweather noaga 20-aastase räppari NBA YoungBoy (kodanikunimega Kentrell DeSean Gaulden) elukaaslast ja ühe lapse ema Lapattra Lashai Jacobsit.

Ühel laupäeva hommikul sõitis Iyanna Mayweather räppari maja juurde ning palus tema partneril Jacobsil lahkuda, öeldes, et ta on räppari uus kihlatu. Jacobs palus omakorda Iyannal ära minna. Naiste vestlusest kasvas välja tüli, mis liikus edasi maja kööki, kus Iyanna haaras enda kätte kaks nuga ning ründas Jacobsit.

Jacobs toimetati toona haiglasse, tema vigastused eluohtlikud polnud. Portaal Rolling Out kirjutab, et ameeriklannal kulus vigastustest paranemiseks mitu kuud. Vahi alla võetud Mayweather pääses 30 000 USA dollari suuruse kautsjoni tasumise eest vabadusse.

Mitme USA portaali teatel on juhtum peagi jõudmas kohtusse. MSN-i teatel on Mayweatheri esimene eelistung kavas 2022. aasta veebruaris. Teda süüdistatakse raskes rünnakus surmava relvaga. Portaali teatel on tegemist teise astme kuriteoga, mille eest võib rahatrahv ulatuda kuni 10 000 dollarini ja vanglakaristus kahest kuni 20 aastani.

Kogu juhtunu taustal said ka Mayweather ja räppar YoungBoy tänavu jaanuaris esimese ühise lapse.