Kontaveit suutis avasetis esimesel võimalusel Krunici pallingu murda ning pääses kiirelt 3 : 0 juhtima. Seejärel hoidsid mõlemad tennisistid oma servigeimi, kuniks Kontaveit lõpuks avaseti 6 : 3 võitis.

Teine sett kujunes eestlanna jaoks hoopis keerulisemaks. Kontaveit pääses murdega ette 4 : 2, aga Krunic suutis mängu pöörde tuua ja omakorda teist setti 5 : 4 juhtima minna. Enamaks vastane võimeline ei olnud, kui Kontaveit võitis seejärel kolm geimi järjest ja seega teise seti 7 : 5. Kohtumine kestis kokku üks tund ja 12 minutit.

Mäng täispikkuses:

Kontaveit kohtub teises ringis belglanna Alison Van Uytvanckiga (WTA 61.), kes alistas 6 : 4, 6 : 4 Montenegro tennisisti Danka Kovinici (WTA 76.).

STATISTIKA:

ENNE MÄNGU:

Kontaveiti ja Krunici vaheline kohtumine on kavas peaväljaku teise kohtumisena. Esimene matš ukrainlanna Anhelina Kalinina (WTA 59.) ja sakslanna Anna-Lena Friedsami (WTA 137.) vahel algab kell 12. Kontaveit võiks seega platsile pääseda kuskil kella 13.3014 paiku.

"Sellest tuleb keeruline matš," sõnas Kontaveit teisipäevasel mängueelsel pressikonverentsil. "Ta mängis kvalifikatsioonis väga hästi ning tal on siin paar mängu juba kirjas. Mina alles jõudsin teiselt turniirilt. Plaanin täna trenni teha ja homme võimalikult palju valmis olla."