Kohtumist edukalt alustanud kalevlased võitsid avaveerandi 25:19, poolajaks juhtisid võõrustajad 46:35. Teisel poolajal suutis Kalev eduseisu hoida, kui viimasele veerandajale mindi vastu 12-punktilises eduseisus.

Viimasel veerandajal suutis Oostende aga kaotusseisu tasa teha, viigistades seisu viis sekundit enne normaalaja lõppu 75:75 peale. Otsustaval hetkel tabas kaugviske Levi Randolph.

Lisaajal pääses Oostende 84:78 juhtima, aga Kristjan Kitsingu kaks tabavat kolmest tõid viigi tabloole. Teise kolmesega teenis Kitsing ka vea, aga vabaviset ta ei tabanud. 84:84 seisul teenis kaks vabaviset Silas Melson, kes tabas kahest viskest ühe. Viimastel sekunditel oli Kalevil veel 85:84 eduseisus võimalik võit ära kindlustada, aga Melsoni vise läks otsustaval hetkel mööda. Lauapallini jõudis esimesena Phil Booth, kes jooksis üle välja ning tõi neli sekundit enne lisaaja lõppu teele saadetud tabava kolmesega külalistele 87:85 võidu.

Mängu videokokkuvõte:

Kalevi resultatiivseim oli Silas Melson 21 punktiga, Kristjan Kitsing ja JeQuan Lewis lisasid 17 silma. Davion Berry tõi 14 punkti.

Oostende poolelt viskas Dusan Djordjevic 16 punkti, Haris Bratanovic tõi 15 silma. Mikael Jantunen panustas võitu 11, Levi Randolph ja Keye van der Vuurst de Vries 10 silma.

Kalev/Cramole oli see Meistrite Liigas ühe võidu kõrvale teiseks kaotuseks. Oostende teenis kahe kaotuse kõrvale esimese võidu.