„Juba üle 16 aasta oleme välja andnud lisaraha mõne pikaajalise unistuse elluviimiseks, ootamatute väljaminekute katteks või igapäevaste kulutustega paindlikumaks toimetulekuks,“ sõnab Annika Parm, Credit24 turundusjuht. „Meie valdkonnas on mitmeid tegijaid, kuid uuringud näitavad, et Credit24 usaldatakse konkurentide seas enim. See on suur tunnustus, aga samas väga suur kohustus- vastata klientide ootustele ja olla paindlik ning operatiivne partner rahaasjades,“ lisab Parm.

Finantsteadlikkuse väärtustamine

Credit24 pakub tarbijakrediiti, mille põhiliseks tooteks on Krediidikonto. Väärtustame teadlikkuse tõstmist finantsteemades, sest laenuotsused peavad põhinema sellel, kui teadlikud on inimesed erinevatest võimalustest, reeglitest ja teenuse läbipaistvusest. Meie klienditeenindajad annavad põhjalikult lisainfot ja on klientide küsimuste korral alati olemas. Oluline on enne laenu võtmist leida vastus kõigile võimalikele laenuga seonduvatele küsimustele. Kahtlemata on oluline ka üldine finantsteadlikuse tõstmine, näiteks hiljuti panustasime Rahandusministeeriumi poolt loodud rahatarkuse teadlikuse tõstmise projekti ning toetasime Eesti raamautkogudele 600 rahatarkuse raamatu ostmist“ kõneleb Parm.

Vastutustundlikkus igas aspektis

„Ettevõttena väärtustame panustamist ühiskondlikult olulistesse projektidesse ja valdkondadesse. Nii jõudsime juba enam kui 10 aastat tagasi tõdemuseni, et meie südameasi on Eesti võrkpalli areng, selle toetamine ja ala populariseerimine. Oluline, et võrkpalli leiaksid enda jaoks nii tulevased staarid spordiväljakul kui fännid tribüünidel. Võrkpall ühendab erinevas vanuses inimesi ning on täna üks rahva seas tuntumaid ja atraktiivsemaid spordialasid,“ tunneb Annika Parm rõõmu võrkpalli hea käekäigu üle Eestis.

Spordielu olulisemaid taustajõude

Ka tuntud võrkpallur ja treener Rivo Vesik tunnistab, et Credit24 roll Eesti võrkpalli arengus on olnud muljetavaldav.

„2016. aastast kannab Credit24 nime Baltimaade kõrgeima taseme võrkpalliliiga- Credit24 Balti liiga. Usaldusväärsus on igal ametialal oluline, eriti spordis. Tulemuste saavutamiseks toetutakse nii tiimikaaslastele, treeneritele, abipersonalile kui ka toetajatele. Ilma kõigi osapoolte eduka koostöö ja omavahelise usalduseta võivad jääda püüdmatuks soovitud eesmärgid ja seatud sihid. Täna toimib taoline usaldusel põhinev koostöö Eesti võrkpallis. Credit24 panus Eesti võrkpalli arengusse on märgiline,“ on Rivo Vesik veendunud.

Rivo, muide, on ka üks ettevõtjatest, kes loonud Eestisse ainulaadse rannaspordi- ja vabaajakeskuse Teras Beach’i ja teab oma kogemusest, kui oluline on usaldus samuti ettevõtluses ning suhtluses töötajatega. „Edukad ettevõtted ja ärid saavad toimida üksnes usalduse alusel, nii nagu spordiski,“ usub ta.

2010. aastal alguse saanud koostöö raames Credit24 koos Eesti Võrkpalli Liiduga andnud uue hingamise 60 võrkpalliväljakule üle Eesti. Ikka selleks, et spordivõimalus oleks kättesaadav kõigile soovijatele- nii harrastajatele kui professionaalsetele mängijatele.

Lisaks spordi toetamisele ja edendamisele Eestis seisab Credit24 võrdse kohtlemise eest.

Neile on omistatud märk Mitmekultuuriline Eesti, mis on tunnustus organisatsiooni võrdse kohtlemise põhimõtetele ning püüdele edendada mitmekultuurilist töökeskkonda. „Meie jaoks tähistab see märk hoolivust ja sallivust organisatsioonis,“ ütleb Credit24 turundusjuht ja lisab: „usaldus koosneb väga paljudest erinevatest tahkudest. Meie jaoks on usaldus oluline nii koostöös oma klientidega, meeskonnana kui spordielu taustajõuna.“

Tutvu tingimustega lehel credit24.ee või pea nõu asjatundjaga telefonil 614 3400.

Jaga
Kommentaarid