Reval-Sport/Mella jäi esimeses voorus alla Aruküla/Mistrale 22:24 (11:13). Ameerika mägedena kulgenud kohtumises pidi karikakaitsja siiski lõpus vastaste paremust tunnistama. Võistkonna resultatiivsemad olid Angelika Šalk kuue ning Karina Paju viie väravaga. Väravas näitas väga häid esitusi Darja Belokurova.

"Esimene kohtumine oli väga närviline, sest Aruküla/Mistra on uus naiskond ja me ei teadnud mida oodata. Vaatamata sellele, et seal on mõned mängijad, kelle vastu me oleme varem juba mänginud. Peamine probleem oli realiseerimine ja eriti vastaste väravas häid esitusi teinud Linda Veski üle mängimine," ütles naiste koondise väravavaht Belokurova

HC Kehra jäi kindlalt alla HC Tabasalu/Audentesele 17:30 (9:17). Korduvalt tehnilise praagiga patustanud naiskond ei saanudki esimeses kohtumises mängu käima ning pidi vastaste paremust tunnistama. Kehra eest olid resultatiivseimad Milana-Leoke Bosenko kuue ning Carola Otspere ja Vlada Novikova kolme väravaga.

"Esimesel mängul ei saanud me oma kaitset pidama ja jäime hätta visete realiseerimisega. Meil on see hooaeg palju uusi noori tüdrukuid, kelle jaoks on naistega mängimine esmakordne kogemus ning seetõttu peame omavahelise koostööga veel palju vaeva nägema," ütles esimeses kohtumises kahel korral skoorinud Merili Heinla.

Reval-Sport/Mella ja HC Kehra kohtusid eelmisel hooajal kolmel korral ning kõik mängud võitis Mella keskmiselt 12 väravaga. "Loodetavasti saame homses kohtumises näidata väga ilusat ja tehnilist mängu," vaatas Belokurova ette tulevale vastasseisule.

"Mella vastu proovime lihtsalt oma mängupilti parandada. Peame saama kaitse korda ning katsume olla rünnakul aktiivsemad. Kindlasti üritame vähendada pallikaotuste hulka, et vastased ei saaks lihtsaid väravaid," lõpetas Heinla

Eesti naiste karikavõistlusi juhib täiseduga kahest mängust Aruküla/Mistra, neile järgneb HC Tabasalu/Audentes ühe võiduga ning homme kohtuvad võistkonnad on ühe vähem peetud kohtumise juures hetkel võiduta. Resultatiivsustabeli tipus on Maarja Treiman (Aruküla/Mistra) 16 ja Laura Kärner (HC Tabasalu/Audentes) 13 tabamusega.