Flora asus kohtumist juhtima juba 5. minutil, kui skoori avas Henrik Ojamaa. 70. minutil pääses Flora tänu Ken Kallaste tabamusele aga juba 2:0 ette.

Kuressaare vajas sellest kohtumisest aga võitu ning 77. minutil lõi Otto-Robert Lipp ühe värava tagasi ning esimesel üleminutil tõi Lipp tabloole ka viigi.

Kuressaare vajas võitu, kuna ainult kolm punkti oleks tagatud neile pääsu kuue parema sekka. Nimelt lüüakse nüüd turniiritabel kaheks ning ülemises osas jätkavad esimesed kuus ning teises pooles tagumised neli. Kuressaare jäi 28 punktiga seitsmendaks ning Narva Trans 29 punktiga kuuendaks.

Kui Kuressaare jäi esikuuikust välja, siis Flora lasi tabeliliidri FCI Levadia veelgi kaugemale. Levadial on liidrina 67 punkti ning Floral teisena 58 silma. Floral on seejuures üks mäng vähem peetud (kohtumine Tartu Tammekaga). Seega on Levadia virtuaalne edumaa kuus punkti.

Flora kaotas sel hooajal Kuressaare vastu punkte teistkordselt – 14. augustil jäädi saarlastele alla 0:1. Hooaja esimese omavahelise liigamängu võitis Flora 4:0.