Kikas oli varasemalt osalenud Euroopa karikasarja etappidel ning tänu seal näidatud headele tulemustele pääses ta tänavuse hooaja esimesel MK-etapil starti.

Churis võidutses šveitslane Jonas Boesiger 162,00 punktiga. Teiseks tuli soomlane Rene Rinnekangas 141,00-ga ja kolmandana kerkis poodiumile rootslane Sven Thorgren 134,00-ga.

Ala üks suuremaid staare Mark McMorris sai 101,25 punktiga viienda koha. McMorris krooniti tänavu Aspenis Big Airis maailmameistriks. X-Mängudel on kanadalane võitnud üheksa kuldmedalit. Nii Sotši kui ka Pyeongchangi olümpiamängudel võitis ta pargisõidus pronksmedali.

Finaali pääses eelvõistluse kümme paremat. Finaalis oli kõikidel osalejatel kolm hüpet, millest arvesse läksid kaks paremat.

Eelvõistlusel oli kõigil kaks katset, millest arvesse läks parim. Kikas teenis esimese hüppe eest 46,66 punkti ning teise eest 49,66 punkti. Kikas osales teises kvalifikatsioonigrupis, kus edasi finaali viis veel tulemus 79,66.

21-aastane Kikas saavutas eelmisel hooajal Götscheni Big Airi EK-etapil üheksanda koha. Samas paigas toimunud teisel võistlusel oli ta 18. ja Kopaonikus sai ta 21. koha. Aasta varem oli Kopaonikus pargisõidus 12.

Kikase sihiks on jõuda veebruaris toimuvatele Pekingi taliolümpiamängudele. Churis saavutatud 21. kohaga teenis ta kümme MK-punkti.

Pekingi olümpiamängudele pääseb kokku 30 lumelaudurit, kes võivad osaleda nii pargisõidus kui ka Big Airi hüpetes. Kikas on praeguse seisuga edetabelis 88. kohal, kuid tuleb arvestada, et tema ette mahub 13 ameeriklast, 12 kanadalast, 9 norralast jne. Olümpiale pääseb igast riigist maksimaalselt neli. Seega võivad lõpuks Kikase olümpialootused olla üsna arvestatavad.

Big Airis on sel hooajal veel ainult üks MK-etapp: punkte jagatakse 2.-4. detsembrini USA-s Steamboatis. Pargisõidus on enne olümpiat veel kolm MK-etappi: 29. detsembrist kuni 2. jaanuarini Calgary’s (Kanada), 6.-8. jaanuarini Mammothis (USA) ja 13.-16. jaanuarini Laax’is (Šveits).

OM-punktide kogumise periood lõppebki 16. jaanuariga.