Lakers kaotas Eesti aja järgi ööl vastu laupäeva koduväljakul Phoenix Sunsile 105:115. Tulemusest ehk enamgi kõneainet pakkus avapoolajal juhtunud intsident Lakersi pallurite Anthony Davise ja Dwight Howardi vahel, kes omavahel tülli läksid.

Ühe time out'i ajal hakkasid Davis ja Howard omavahel vaidlema. Ühel hetkel tõusis Howard püsti, mille järel haaras Davis teda käest.Tiimikaaslased jõudsid siiski vahele ning enne suuremat kähmlust mehed maha rahustada.

Kohtumise järel avaldas Davis, et arusaamatus tekkis ühe olukorra pärast kaitses. Mõlemad mehed sõnasid matši järel, et leppisid juba kohtumise ajal ära.

"Oleme mõlemad võitmise osas väga kirglikud ja me ei tahtnud seda mängu kaotada," sõnas Howard USA meediale. "Oleme täiskasvanud inimesed, selliseid asju juhtub. Mingeid probleeme meie vahe pole. Ta on minu vend ja tiimikaaslane."

Lakersi peatreener Frank Vogel lisas samuti, et mängijad said arusaamatused selgeks rääkida. "Kui oled peksa saamas, siis vahel muutuvad vestlused tuliseks. Nad rääkisid asjad läbi. Selliseid asju juhtub vahel," vahendas BBC treeneri sõnu.

Lakers on uut hooaega alustanud kaotustega Golden State Warriorsile ja Sunsile. Ka hooajaeelsed kontrollkohtumised Lakersile võite ei toonud, kui meeskond kaotas kõik kuus kontrollmatši.