Väärkohtlemine leidis aset siis, kui Evra elas ajutiselt oma meesõpetaja juures, et ei peaks liiga kaugelt koolis käima. Mees oli tulnud teda öösel katsuma ning pannud oma peenise talle suhu.

Evra tunnistas, et ema sai juhtunust teada alles kaks nädalat tagasi. "Alles nüüd, kui olen 40-aastane, ütlesin ma seda talle [emale]," sõnas Evra. "See oli tema jaoks suur šokk. Palju viha. Ta ütles, et tal on kahju."

"Ta ütles: "Sa ei tohi seda oma raamatusse panna, see on privaatne, Patrice.". Kui mina ütlesin emale, see on oluline mitte minu, vaid teiste laste jaoks, vastas ta, et mõistab mind."

"Ma tahtsin sellest rääkida, sest ma ei soovi, et lapsed oleksid minu olukorras ja häbeneksid ennast, arvates, et nad ei ole piisavalt julged. See ei tähenda julgust, vaid vaimset valmisolekut sellest rääkida. Nii et ma tahan lihtsalt veenduda, et lastel on julgust ja nad ei süüdistaks ennast, sest mina süüdistasin ennast alati."

Evra tunnistas, et kahetseb kõige enam seda, et aastaid hiljem, kui selle meesõpetaja suhtes kaebused politseisse jõudsid, ei teinud ta ikkagi suud lahti. Prantslane oli politseist vastava kõne saanud 24-aastaselt, kui mängis toona Monacos.

"Selle eitamine on üks mu suurimaid kahetsusi, sest oleksin saanud nii paljusid inimesi aidata," lausus eksjalgpallur.

Maailma üheks paremaks vasakkaitsjaks peetud Evra esindas Manchester Unitedit kaheksa hooaega ja võitis viis Inglismaa meistritiitlit. Lisaks mängis prantslane eduka karjääri jooksul sellistes tippklubides nagu Juventuses, Monacos ja Marsseile`s.