CSKA pani edule aluse teise veerandiga, mis võideti 28:13. Lõpuveerandi alguses jõudsid külalised korraks veel kolme punkti kaugusele, kuid peagi kärises vahe taas kümnepunktiliseks.

Moskva suurklubi resultatiivseim oli Will Clyburn, kes viskas 29 punkti. Neist 11 tõi ta viimase kuue mänguminutiga. Iffe Lundberg ja Joel Bolomboy panustasid võitu võrdselt 16 silma. Olympiakose poolel jõudis Tyler Dorsey oma Euroliigat rekordit tähistava 32 punktini, tabades seitse kaugviset (10st).

Barcelona kirjutas tabelisse viienda võidu, kui alistas koduväljakul Peterburi Zeniidi 84:58. Nikola Mirotic viskas 15 mänguminutiga 20 punkti. Zeniidis ei jõudnud ükski mängumees kahekohalise punktisummani, resultatiivseim oli Mateusz Ponitka kaheksa silmaga.

Vitoria-Gasteizi Baskonia võitis koduväljakul Monacot 78:66. Üheteistkümnest pealeviskest vaid ühel eksinud Simone Fontecchio tõi võitjatele 20 punkti. Monaco poolel tabas Mike James üheksast kaugviskest vaid ühe ja jõudis 18 punktini. Külalised said 26-st kolmesest rõngasse ainult kolm (11%).

Berliini Alba alistas võõrsil Belgradi Crvena Zvezda 78:63 ja sai tabelisse teise võidu.

Barcelona ja Zeniidi mängu tipphetked:
CSKA ja Olympiakose mängu tipphetked: