Mis esmaspäeval rattarajal aga täpselt juhtus? „Tagasipöörde kohas läksin korraks vastassuunda. Ma ei näinud vastassuunast tulevat autot, mis sõitis mulle otsa. Mäletan ainult, et käis kõva pauk. Ratas oli ühel pool liivas ja mina teisel pool. Alguses arvasin, et asi on läbi. Ei teadnud, kas luud on terved. Pool tundi hiljem nägin, et saan liigutada,” meenutas Ratasepp juhtunut.

Ultramehe sõnul ei olnudki kukkumise päev kõige hullem ning keha andis hoopis rohkem tunda järgmistel päevadel. „Järgmisel kahel päeval läks keha valusamaks. Ülakehas oli konkreetselt peksasaanu tunne,” kirjeldas Ratasepp.

Kukkumisele järgnenud päevadel on Ratasepal tulnud katsumust läbida asendusrattaga, millega sõites ei ole ta seni sobivat asendit leidnud. Praeguse seisuga paistab aga tulevik helgem, kuna Eestist on Kanaari saarte poole teel vajalikud jupid, et katki läinud jalgratas ära parandada.

Vaata videost lähemalt, miks võtab asendusjuppide saabumine soovitust kauem aega ja milliste sihtidega Ratasepp praegu edasi võistleb.

60-kordse ultratriatloni finišisse jõuab Ratasepp 3. detsembril.