Praeguseks on Joshua promootor Eddie Hearn teatanud, et Joshua kasutab lepingus olnud õigust ning nõuab Ussikuga kordusmatši. Tõenäoliselt leiab meeste teine omavaheline lahing aset märtsis.

Praegu teeb Joshua kordusmatšiks juba tõsiselt eeltööd ning otsib enda tiimi uut treenerit. Parasjagu on Joshua tuuritamas USA-s, kus ta on külastanud juba nelja tuntud juhendaja treeningut. Ussiku käest saadud kaotuse järel tunnistas Hearn avalikult, et Joshua läks tiitlimatšis taktikaga alt. Seega on uue juhendaja otsimine üsna loogiline asjade jätk. Seni ei ole selge, kas ja kuidas jätkub tema koostöö pikaaegse juhendaja Rob McCrackeniga.

Viimati käis Joshua tutvumas Robert Garcia poolt pakutavaga. Eelnevalt külastas britt Ronnie Shieldsi, Virgil Hunteri ja Eddie Reynoso treeningsaale.

Kõige rohkem on seni kõlapinda saanud Joshua kohtumine Shieldsiga, kes treenib praegu keskkaalu staari Jermall Charlot. Varasemalt on ta olnud ka Mike Tysoni juhendajaks.

„Ta (Joshua) ütles mulle, et inimesed ei pea teda võitlejaks ning teda nähakse lihtsalt poksijana. Järgmises matšis tahab ta olla aga võitleja,” sõnas Shields Boxing Voice’ile.

Reynoso on poksimaailma ühe suurema staari Canelo Alvareze juhendajaks.