Aastate jooksul 180 miljoni euro suuruse varanduse teeninud Räikkönenile on mitu kodu. Vormeliässal on neli maja Soomes ning lisaks on tal kinnisvara ka Dubais ja Tais. Soomlase põhiline elupaik asub aga Šveitsis Zürichi lähistel.

Zürichi lähistel Baar’i külakses asuv maja kannab nime Villa Liblikas ning maksab Briti meedia teatel ligemale 24 miljonit eurot.

„Otsisime umbes viis aastat kinnistut, kuhu võiksime oma kodurajada. Seejärel leidsime Villa Liblika, mis oli valmis ja kuhu võis kohe sisse kolida,” meenutas Räikkönen.

Briti meedia teatel meenutab Räikköneni kodu James Bondiga heitlevate kurikaelade peidupaiku.

Mis siis Räikköneni kasutuses on? Majas on nii sise- kui ka välibassein. Aknast avaneb vaade Alpidele ning Zug’i järvele. Loomulikult on olemas jõusaal. Villas sees on olemas lift ning kõik aknad on kuulikindlad. Hoonele ligipääs pidava tolema samuti üsna keeruline, et soomlane saaks koduses keskkonnas koos perega (abikaasa Minttu ning lapsed Robin ja Rianna) end turvaliselt tunda.

Villas on ka suur garaaž, mis mahutab kuni kümme autot. Räikkönenile kuuluvad väidetavalt 350 000 eurot maksev Rolls-Royce Wraith Black Badge ning üle kolme miljoni euro maksev Ferrari Enzo. Lisaks on ta suur mootorrataste entusiast.