Anorthosis asus kohtumist juhtima 25. minutil Miloš Deletici tabamusest ning juba 28. minutil suurendas Denis Popovic võõrustajate eduseisu.

Flora suutis enne poolajavilet ühe värava tagasi lüüa, kui 38. minutil tegi skoori Rauno Sappinen. 80. minutil tõi Sappineni tabamus tabloole ka viiginumbrid.
Anorthosis vs Flora.
Antud väravad olid nii Sappinenile kui ka Florale alagrupiturniiril esimesteks. Koos eelringidega on Sappinen sel hooajal eurosarjades löönud nüüd aga kokku juba kümme väravat.

Flora jätkab Konverentsiliiga alagrupiturniiri kohtumistega 4. novembril, kui Tallinnas võõrustatakse just Anorthosist.

25. novembril võõrustab Flora veel Belgradi Partizani ning 9. detsembril sõidetakse külla Gentile.

Enne mängu:

Mõlemad klubid on Konverentsiliiga põhihooaega alustanud kaotustega KAA Gentile (Belgia) ja Belgradi Partizanile (Serbia). Mõistagi loodavad mõlemad klubid nüüd nukra seeria lõpetada. Eriliselt pakatas enesekindlusest Küprose klubi peatreener Temur Ketsbaia.

„Kaks viimast tiimi, kellega mängisime, olid meist paremad. Nüüd on meie kord,” sõnas Ketsbaia. „Me kindlasti ei alahinda vastast, aga tahame võtta esimese võidu.”„Flora jaoks on alagrupiturniirile jõudmine suur saavutus,” jätkas Ketsbaia. „Siia jõudmiseks tuleb olla hea. Flora tuleb riigist, kus pole palju põhiturniiril mängimise traditsioone. Me ei alahinda neid, aga meil on kõik olemas, et neid võita.”

Mõistagi loodab Flora võõrustajate unistused rikkuda. „Me ei lähe ühelegi mängule vastu nii, et oleme nulliga rahul. Mänguplaan ehitatakse ikkagi selliselt, et mängida kolme punkti peale,” sõnas peatreener Jürgen Henn. „Me läheme kolme punkti peale välja,” lisas klubi esiründaja Rauno Sappinen. „Me tõesti usume sellesse. See on väga hea võimalus.”

Flora hädas vigastustega

Lisaks Markkus Seppikule, kes jääb veel teadmata ajaks mängudest eemale, on Floral viie mehe kohal küsimärgid. „Küsimärgid on Rauno Alliku, Konstantin Vassiljevi ja Martin Milleri puhul,” tunnistas Flora peatreener Jürgen Henn. „Nende kohta teeme otsuse hiljemalt homme (neljapäeva – K. R.) hommikul. Alliku ja Miller on pigem terved, aga neil on pikk mängupaus seljataga.”

„Michael Lilander sai pühapäevases mängus Paide vastu puuka,” jätkas Henn. „Ta on sellest väga kiiresti taastunud, aga ka tema seisund selgub jooksvalt. Lisaks põrutas Marco Lukka teisipäevasel treeningul kanda. Tema kohta on ka küsimärgid. Täna (kolmapäeval – K. R.) teda trennis polnud.”