Kalev alustas mängu väga ebaõnnestunult ning leidis end avaveerandi keskpaigaks juba 16-punktilisest kaotusseisust (3:19). Sealt edasi saadi oma mäng korralikult käima ja esimesele vaheajale minnes olid kaotusnumbrid vähenenud minimaalseks, 21:22-le. Teine periood kulges juba Kalevi domineerimisel, poolajapausile mindi eduseisus 41:35.

Läti Ülikool jätkas kolmandal veerandil südikalt ega lasknud Kalevil vahet suureks mängida. Otsustava neljandiku alguseks olid kalevlaste edunumbrid 54:48.

Viimasel perioodil põnev heitlus jätkus ning minut enne lõpuvilet oli Kalev vaid kahe punktiga ees (65:63). Siis tõid Rauno Nurger ja Kregor Hermet korvi alt tähtsad punktid ning Kalev külalistel end enam üllatada ei lasknud. Lõpusekundil vormistasid lätlased lõppnumbriteks 69:67.

Kalevi resultatiivseim oli Silas Melson, kes tõi 25 minutiga 21 punkti. Kaksikduubli teinud Nurger kogus 14 silma ja 12 lauapalli. Külalistel oli resultatiivseim Davids Viksne 18 punktiga.

Kui Läti Ülikool oli enne tänast võitnud sarnaselt TalTechile ja Ventspilsile kõik kolm mängu, siis Kalevil oli kirjas vaid avavooru napp 84:86 kaotus Riia VEFile.

Kalevi järgmised mängud Viimsi/Sportlandi ja BK Ogrega lükati kalevlaste tiheda mängugraafiku tõttu edasi.

Mäng täispikkuses: