0 : 2 kaotusseisust välja tulnud Atletico kaotas mängu kodustaadionil 2 : 3. 80. minutil oldi lähedal viigistamisele, kuid väljakukohtuniku antud penalti läks VAR-iga koostöös tühistamisele.

52. minutist alates mängis Atletico ühemehelises vähemuses, sest punase kaardi oli saanud mõlemad kodumeeskonna väravad löönud Antoine Griezmann. Arvulises ülekaalus teenis Liverpool ka 78. minutil võidu toonud penalti.

"Meile ei meeldi see, aga jah, olukord on selge. Ma tahan tema kätt suruda. Tema reaktsioon, nagu ka minu oma, ei olnud väga lahe," ütles Klopp telekanalile BT Sport. "Järgmine kord, kui näeme, surume kindlasti. See pole midagi. Ta oli ilmselgelt vihane, kuid mitte minu, vaid mängu peale. Midagi muud seal pole."

Simeone selgitas, et tegu oli arusaamatusega. Ta ei pistvat kunagi kellelegi peale mängu kätt pihku.

"Ma ei suru kunagi peale mängu kätt, sest see ei meeldi mulle. See pole kummalegi tervislik ei sellele, kes võidab, ega sellele, kes kaotab. Mina näen seda asja nii. Aga järgmine kord, kui ma teda näen, surun ta kätt, probleemi pole."

Mängust rääkides tõdes Simeone, et teise poolaja parim võimalus oli Atleticol, kui Alisson Becker tõrjus 49. minutil Yannick Carrasco lähilöögi.
49. minuti võimalus: Alisson tõrjus Carrasco lähilöögi.

"Oli raske mäng suurepärase meeskonna vastu. Nad löövadki tavaliselt oma mängudes palju väravaid. Me ei alustanud nii, nagu oleks tahtnud, kuid pärast nende teist väravat hakkasid asjad meie jaoks paremaks minema ning meil oli palju võimalusi, et juhtima asuda. Teisel poolajal oli meil parim võimalus, kuid nende väravavaht tegi tipptõrje," ütles Simeone.

Klopp: "Mäng oli sama raske, kui me eeldasime. Alguses läks meil üllatavalt hästi. Lõime kaks võrratut väravat ja mängisime väga head jalgpalli. Tegime ka korraliku teise poolaja. See oli pingeline mõlema meeskonna jaoks. Ausalt, viis, kuidas sa selle võidad ma ei saaks sellest vähem hoolida. Rasked võidud on tavaliselt need kõige tähtsamad. Sellisel õhtul on need kolm punkti tohutud."

Meistrite liiga järgmises mänguvoorus kohtub Liverpool 24. novembril kodus Portoga, Atletico võõrustab samal päeval AC Milani.