Mängukeelu ajal ei saa Kane palka. Võistlustulle võib ta naasta 30. novembril, kui San Jose mängib New Jersey Devilsiga. Oma selle hooaja 7 miljoni dollarilisest teenistusest kaotab ta umbes 1,68 miljonit - see raha läheb otse Mängijate Hädaabifondi.

NHL teatas ühtlasi, et Kane'i suhtes algatatud uurimine, mis puudutas tema naise Anna tehtud seksuaalse ja füüsilise väärkohtlemise süüdistusi, on lõpetatud, sest naise väiteid polnud võimalik tõestada.

"Vabandan oma tiimikaaslaste, San Jose Sharksi organisatsiooni ja fännide ees, et NHL-i COVID-i protokolli rikkusin," sõnas Kane pressiteates. "Tegin vea, mida siiralt kahetsen ja mille eest vastutuse võtan. Jätkan oma mängukeelu ajal nõustamises käimist, mis aitaks mul tulevikus paremaid valikuid teha. Kui mängukeeld on läbi, plaanin jääle naasta hokit armastades, pingutades ja sellele pühendudes."

Kane pole erinevate uurimiste tõttu Sharksiga trenni teinud alates hooajaeelse treeninglaagri algusest. Klubi ütles pressiteates, et ei kommenteeri mängija tulevikku enne, kui mängukeeld pole lõppenud.