Rosberg sõitis Schumacheriga Mercedeses koos aastatel 2010-2012. Järgmised neli hooaega jagas sakslane tiimi Lewis Hamiltoniga.

Hiljuti paluti 2016. aasta maailmameistril tuua välja peamised erinevused Hamiltoni ja Schumacheri vahel. "Puhtalt talendi poolest on Hamilton ilmselt kõigi aegade parim," vahendas The Independent Rosbergi sõnu. "Lewis väärib rekordit (loe: kaheksandat MM-tiitlit) ja kui ta suudab seda teha, siis on hästi."

"Suur erinevus on aga usinus. Lewis vihkab testipäevi. Talle ei meeldi testisõite teha," avaldas Rosberg. "Michael testiks masinat võimalusel iga päev, ehkki ta on seitsmekordne maailmameister. Ta teab, et alati saab veel juurde õppida."

"Ta motiveerib kogu tiimi, ta teab kõikide nimesid ning kutsub neid endale külla ratast sõitma," jätkas Rosberg Schumacheri kohta. "Seda kõike vaatamata sellele, et tal on 800 miljonit eurot pangakontol."

Hamiltonil on tänavu võimalus kindlustada ajalooline kaheksas MM-tiitel. Selleks peab ta alistama aga Max Verstappeni (Red Bull), kellele ta kuus etappi enne hooaja lõppu kaotab kuue punktiga.