Tyson Jr tegi põlvele raskelt liiga kõigest loetud sekundit enne mängu lõppu. Ameeriklane libises joostes õnnetult ning kukkus oma põlve peale. Väljakule valudes lebama jäänud Tyson Jr tassiti peale esmaabi andmist Tarva mängijate poolt palliplatsi kõrvale, kus ta juba kiirabi ootama jäi.

Tarva klubi juht Arnu Lippasaar sõnas esmaspäeval Delfile, et korvpallur tegi tõsiselt liiga patellale (põlvekeder) ning teda ootab ees operatsioon. Tyson Jr pääseb lõikusele ilmselt teisipäeval. "Kui pikk mängupaus ees ootab, selgub operatsiooni järel," rääkis Lippasaar.

Debüütmängus Rapla vastu 24 punkti visanud Tyson Jr liitus Rakvere klubiga esialgu prooviperioodi alusel. Kas pallur naaseb vigastuspausi järel Tarva juurde, pole veel teada. "Igal juhul peab ta operatsiooni Eestis tegema. Siin on ta esialgsed konsultatsioonid juba saanud ning mida vähem ta põlve liigutab, seda parem. Me ei saa teda niimoodi lennukiga USA-sse saata," sõnas Lippasaar. "Mis saab edasi, ei oska öelda. Ootame kõigepealt operatsiooni ära."