Üsna ruttu peale US Openit lõpetas Raducanu koostöö oma senise juhendaja Andrew Richardsoniga (47), põhjendades seda sellega, et vajab enda kõrvale treenerit, kel on profikarussellis tuuritamisel rohkem kogemusi.

Peale suurt läbimurret on Raducanu pidanud vaid ühe kohtumise, langedes Indian Wellsi tenniseturniiril avaringis valgevenelanna Aliaksandra Sasnovitši vastu. Britt oli üles antud ka sel nädalal toimuvale Kremlin Cupile, kust ta end siiski maha võttis. Järgmisena on teda oodata Rumeenias 25. oktoobril algavale Transylvania Openile.

Raducanuga on seostatud tipptreenereid Carlos Rodriguezi (Argentina), Darren Cahilli (Austraalia) ja Esteban Carrili (Hispaania). Pühapäeval kinnitaski Raducanu, et teeb Johanna Konta ekstreeneri Carriliga prooviperioodi.

Daily Mail raporteerib, et alalise treeneri leidmisel on seni takistuseks olnud kandidaatide ebarealistlikud palgaootused.

"Usaldusväärse allika sõnul on treeneriotsingutes probleemiks osutunud raha, mida potentsiaalsed kandidaadid küsivad," kirjutab ajaleht. "Neil on kõrged ootused mängija suhtes, kes võistleb keskkonnas, kus kõik võivad võita kõiki. Spordis on vähe töökohti, kus sellise tähelepanuga toime tuleb tulla."

Raducanu on koostööd teinud ka Anett Kontaveidi ekstreeneri Nigel Searsiga, kes oli tema kõrval ka tänavu Wimbledonis, kus ta vabapääsme saanuna jõudis 16 parema sekka, kuid pidi seal hingamisraskuste tõttu loobumisvõidu andma Ajla Tomljanovicile.

Enne Indian Wellsi pressiga treeneriotsingutest rääkides ütles Raducanu, et ei muretse eriti alalise juhendaja puudumise pärast: "Päeva lõpuks oled sa seal üksi ning pead väljakul olema ise enda treener."