Enne punktikatset tabasid Neuville'i regroup alas mootoriprobleemid. Kuigi summuti ajas leeki välja, suudeti belglase auto siiski käima lükata.

"Ausalt öeldes on mul hea meel, et üldse lõpuni jõudsime," sõnas Power Stage'il teise koha saanud Neuville. "Raske nädalavahetus on selja taga. Võitlesime igal kiiruskatsel uskumarult kõvasti, saime kiireimad katseaegu ning kasvatasime järk-järgult edu."

"Kuni viimase kiiruskatseni oli meil hea ja puhas sõit. Sinnamaani oli kõik perfektselt toiminud," jätkas belglane. "Paraku oli punktikatse eel mootori starteri probleemi tõttu meil palju stressi. See oli muidu positiivse ralli ainus pettumust valmistav aspekt. Suur tänu Martijnile (Wydaeghe, Neuville'i kaardilugeja - toim) suurepärase töö ja teise ühise võidu eest. Hea töö ka poodiumil lõpetanud Dani (Sordo) ja Candido (Carrera) poolt."

Neuville hoiab Monzas toimuva hooaja viimase ralli eel üldarvestuses kolmandat kohta. Ta kaotab Toyota sõitjatele Sebastien Ogier'le ja Elfyn Evansile vastavalt 45 ja 28 punktiga.