Võitjatele tõid Ronalds Zakis 22, Devin Lee Harris 10, Rain Veideman 9 ning Taavi Jurkatamm samuti 9 punkti. Tartlaste parim oli Hendrik Eelmäe 18 punktiga.

Tartu Ülikool Maks & Moorits peatreeneri Toomas Kandimaa hinnangul otsustasid mängu vastaste pikkade kaugvisked. „Tuleb tunnustada Viimsi võistkonda – nad tegid hea mängu. Zakise ja (Kent-Kaarel) Vene kaugvisked olid meie jaoks väljaspool arvestust, aga neist tuli kokku pea 20 punkti. Meie meeskonnas oli täna puudu värskusest. Kindlasti Drungilase ja Kivi vigastused muudavad rotatsiooni, aga peame särtsu leidma, sest järgmisel nädalal on juba uue liiga mängud Valmieras ja nädala lõpus kodus Ogre,“ sõnas Kandimaa.


Üllatuse pakkus laupäeval aga Pärnus Sadam, kes alistas võõrsil 95:92 Läti esiklubi Riia VEF-i. Võitjate ridades säras Mihkel Kirves 26 punktiga. Kasey Jamal Hill lisas 20, Andris Misters 12 ja Siim-Markus Post 12 punkti.

Riia VEF-i edukamad olid Kristers Zoriks 23 ja Maris Gulbis 16 punktiga.

Pärnul on kahest mängust kaks võitu, VEF-il aga kolm võitu ja üks kaotus. Viimsil on aga kaks võitu ja üks kaotus ning Tartu on kaotanud seni mõlemad kohtumised.