CSKA võit oli kindlam, kui numbrid näitavad, sest poolteist minutit enne lõppu juhiti seitsme punktiga ja külalised tabasid lõpusekundil kaugviske.

Moskva tippklubi resultatiivseim oli Will Clyburn, kes tabas kolm kaugviset ja jõudis 18 punktini. Aleksei Šved panustas võitu 16 silma, viis resultatiivset söötu ja neli lauapalli. Johannes Voigtmann viskas 12 ja Joel Bolomboy 11 punkti. Belgradi meeskonna parimana viskas Ognjen Kuzmic 14 punkti (visked 7/7) ja võttis seitse lauapalli.

Monaco ja Barcelona mäng läks seisul 75:75 lisaajale, ent seal pani Kataloonia gigant oma paremuse ikkagi maksma. Väga võimsa mängu tegi Brandon Davies, kes viskas 27 punkti, võttis seitse lauapalli ja jagas neli korvisöötu. Kaksikduubli teinud Nick Calathes kogus 12 punkti ja 11 lauapalli, Nikola Mirotici arvele kogunes 14 punkti ja viis lauda.

Monaco parim oli Mike James 16 punktiga. Will Thomas tõi 15 punkti ja üheksa lauapalli.

Leedu suurklubi Kaunase Žalgiris mängis võõrsil Olympiakosega ja pidi vastu võtma neljanda järkestikuse kaotuse. Seekord olid kaotusnumbrid 68:83. Kodumeeskond läks oma teed kolmanda veerandiga, mis võideti 27:10.

Kostas Sloukas viskas võitjate poolel 17 punkti. Lauavõitluse 27:37 kaotanud Žalgirise poolel tõi Emmanuel Mudiay 19 punkti. Viimasel hetkel jäid kohtumisest eemale Janis Strelnieks ja Paulius Jankunas. Leedukad tabasid 24-st kaugviskest vaid seitse, Olympiakos seevastu 28-st 14.