Tiitlivõistluse avaringis alistas Priilinn-Türk waza-ariga Itaalia judoka Lorenzo Turini. Teises ringis oli eestlase vastaseks brasiillane Daniel Lemes Da Silva, kes asub maailma edetabelis juunioride klassis kõrgel viiendal kohal. Pingelise kohtumise võitja selgus lisaajal, kui Eesti judokal tuli siiski tunnistada vastase paremust.

Kokkuvõttes saavutas Priilinn-Türk oma kaalukategoorias 26 sportlase konkurentsis ühe võiduga 9. koha.

Eesti Judoliidu president Kaido Kaljulaid sõnas, et kuigi medalikonkurentsis Eesti noored judokad sel aastal MMil ei olnud, on noorte sportlaste jaoks äärmiselt oluline nii füüsiline kui ka vaimne valmisolek end proovile panna maailma tippude vastu.

“Sõltumata tulemusest on iga kohtumine väärtuslik õppetund, mis aitab hoida meie noorte sportlaste motivatsiooni ning arendab nii füüsilist kui ka vaimset poolt, mis on judos tehnika ja oskuste kõrval sama oluline,“ kommenteeris Kaljulaid võistluse tulemusi.

Itaalias Olbias toimunud juunioride maailmameistrivõistlustel esindas Eestit neli judokat. Carl-Gustav Kont (kaalukategooria kuni 66 kilo), kes asub maailma edetabelis 58. positsioonil, võitis esimeses ringis Kuveidi judoka Saoud Alamir´i, kuid kaotas seejärel teises ringis ungarlasele Gyorgy Szatmar`ile. Viljar Lipard, Randel Päästel ja Darja Mihhailova sel korral avaringist edasi ei pääsenud.

Treeneritena olid juunioride MMil kaasas Eesti koondise vastutav treener Vladimir Stepanjan ja Glen Viks.