Kalev/Cramo alustas kohtumist hoogsalt ning avaveerandil saadi kiiresti kätte 20:10 eduseis. Seejärel sai kodumeeskond paremini mängu sisse. Poolajaks oli seis viigis 33:33. Viimasele kümnele minutile läksid kalevlased aga vastu viiepunktilises eduseisus ning lõpuks suudetigi oma paremus maksma panna.

Kalev/Cramo resultatiivseim oli Silas Melson 18 punktiga, neist 16 viskas ta teisel poolajal. Nii kerkis Melson juba teist kohtumist järjest Kalev/Cramo peakangelaseks - teisipäevases Meistrite Liiga võidumängus Bursa Tofase üle viskas ta 24 punkti, neist 13 kolmandal veerandajal. Kregor Hermet lisas 16, Davion Barry 10, Rauno Nurger ja Kristjan Kitsing 9 punkti. Kodumeeskonna parim oli Ivan Strebkov 14 punktiga.

Kui nädala keskel avasid kalevlased võiduarve Meistrite liiga alagrupiturniiril, siis nüüd on avavõit kirjas ka Ühisliigas. Ühisliigas hoitakse ühe võidu ja kolme kaotusega kümnendat positsiooni. Nižni Novgorodil on tabelis üks võit ja kaks kaotust.

Järgmise rahvusvahelise mängu peab BC Kalev/Cramo pärast paari koduliiga kohtumist 26. oktoobril Meistrite Liigas koduväljakul Oostende vastu, 1. novembril võõrustatakse VTB-liigas Saku Suurhallis Moskva CSKA-d. Esmaspäeval saab meeskond ka lisajõudu - treeningutega liitub sel nädalal lepingu sõlminud Kristjan Kangur.

Delfi TV tegi tänasest mängust otseülekande. Mäng on järelvaadatav tellijatele, lisaks saab eraldi teha ostu vaid otseülekande vaatamiseks (3,49 eurot). Sellega saab vaadata otseülekannet, teisi tasulisi artikleid sellega lugeda ei saa.

Kui tellimust pole, siis võid selle vormistada selle loo alt.

*1. kuu on tutvumishind 1 euro.

*Lugemisõigust saad jagada 2 sõbraga.

*Delfi TV vahendab sel hooajal otseülekandeid BC Kalev/Cramo kõikidest VTB-liiga mängudest. Needki on nähtavad Delfi Kogupaketi tellijale.

*Tellija saab lugeda 11 väljaande tasulisi lugusid.

*Tellimust saab igal ajal tühistada.