Teatavasti on praeguste WRC autodega jäänud MM-sarja tippudel sõita veel kaks etappi: täna algav Kataloonia ralli ning hooaja viimane võistlus Monzas. Tuleval hooajal võetakse sarjas kasutusele hübriidmootoriga Rally1 masin.

Esialgu ei soovitud praegusi WRC masinaid tuleval hooajal enam üldse starti lasta, sest kardeti, et need on Rally1 autodest kiiremad, meenutas DirtFish. Portaal kirjutas aga mais, et püütakse leida viis, kuidas WRC autosid siiski veel võistlustules hoida. M-Spordi tiimi pealiku Richard Milleneri sõnul on nüüdseks selleks mingisugune võimalus ka leitud.

"Nii palju, kui mina tean, on need masinad mingil kujul järgmisel aastal olemas. Neilt võetakse jõudu veidi vähemaks," rääkis Millener. "Poleks ju kellelegi hea, kui Rally1 autod saaksid lüüa."

Milleneri hinnangul saavad WRC autodega võistlemist jätkata erasõitjad, mitte tehasetiimide ralliässad. "See oleks mõistlik ja aus lahendus," arutles britt. "Vanemad autod jäävad ikka alles, aga nagu kõigega, tuleb vahel edasi liikuda. Tuleb vaadata tuleviku poole."