Tasavägises avasetis tegid tennisistid kahe peale kokku viis servimurret, aga pikema õlekõrre tõmbas Jabeur. Kontaveit suutis 3 : 5 kaotusseisust jõuda välja viigini 5 : 5, aga viimased kaks geimi kuulusid taas tuneeslannale.

Teises setis kulges seis tasavägiselt seisuni 3 : 3. Seejärel murdis Jabeur kahel korral Kontaveidi pallingu ning võitis teise seti 6 : 3. Kohtumine kestis üks tund ja 27 minutit.

Kontaveidi jaoks lõppes seega üheksamänguline võiduseeria. Kui jätta välja hiljutisel Chicago turniiril teise ringi eel jaapanlannale mai Hontamale (WTA 161.) antud loobumisvõit, siis reaalselt väljakul käies polnud eestlanna juba üheksa mängu järjest kaotanud. Seejuures ei kaotanud Kontaveit nende kohtumiste jooksul ka ühtegi setti.

Võidukas Jabeur kohtub poolfinaalis kas hispaanlanna Paula Badosa Giberti (WTA 27.) või sakslanna Angelique Kerberiga (WTA 15.).

STATISTIKA:


ENNE MÄNGU:

Kontaveit ja Jabeur tulevad väljakule kõige varem kell 1 öösel. Kohtumine peetakse peaväljakul, enne seda on kavas kaks meeste üksikmängu.

Omavahelistes matšides juhib Jabeur 2 : 1. Viimati kohtusid nad augustis Cincinnatis, kus Jabeur oli 6 : 2, 4 : 6, 7 : 5 parem. Ent kahe kuu taguse ajaga võrreldes on Kontaveit märksa paremas hoos ja seda tunnistas ka Jabeur.

„Ootan väga rasket mängu. Viimati mängisime Cincinnatis, kuid nüüd tundub mulle, et ta on hoopis teistsugune mängija, märksa enesekindlam. Ta mängib uskumatult hästi, vaatasin, kuidas ta Ostravas tiitli võitis,” ütles Jabeur.

Kui eestlanna võidab, läheb ta poolfinaalis vastamisi kas saksalanna Angelique Kerberi (WTA 15.) või hispaanlanna Paula Badosaga (WTA 27.).

Esimene poolfinaalpaar on juba selge. Seal kohtuvad Läti esireket Jelena Ostapenko (WTA 29.) ja valgevenelanna Viktoria Azarenka (WTA 32.).