Kahe hooaja vahel Madridi Realist Pariisi siirdunud Ramos (35) on suvest saadik olnud hädas sääremarjalihase vigastusega ning nii pole hinnatud kaitsja veel uue koduklubi eest platsile pääsenud.

Prantsusmaa väljaanne Le Parisien avaldas esmaspäeval lootust, et Ramos võib debüüdi saada kirja juba reedel Prantsusmaa kõrgliigas Angersi vastu. Kolmapäeval teatas aga väljaanne, et Ramos treenib veel tiimikaaslastest eraldi ning sel nädalal ta platsile ei pääse. Küsimärgi all olevat ka järgmisel nädalal toimuv Meistrite Liiga mäng RB Leipzigiga.

Sarnase informatsiooniga tuli välja ka Hispaania jalgpalliajakirjanik Juanfe Sanz. "Ramos on paranenud, aga reedel ta veel ei mängi," rääkis Sanz Marca vahendusel. "Ta on arstidelt saanud rohelise tule, aga pärast nii pikka pausi ei taha ei mängija ega treener (Mauricio Pochettino - toim) asjadega kiirustada."

"See juba korra juhtus, kui Ramos naasis treeningule, aga juba esimese sessiooni ajal tabas teda tagasilöök," jätkas ajakirjanik. "Nad ei taha ühe nädala nimel veel näiteks ühe kuuga riskida."