Kui veerandfinaalis on koha taganud kuus naiskonda, siis ülejäänud kahele kohale on neli kandidaati – Tallinna Ülikool/Kikas, Tartu Ülikool/Bigbank, Sparta ja Gerardo’s Toys/Neemeco. Tallinna Ülikool/Kikase ja Tartu Ülikool/Bigbanki vaheline kahemänguline eelring algas tartlannade napi 3:2 võiduga, teises paaris võttis Gerardo`s Toys/Neemeco 3:2 võidu Sparta üle.

Tartu Ülikool/Bigbank ja Tallinna Ülikool/Kikas kohtuvad teistkordselt täna kell 19 Tartu Ülikooli Spordihoones. Tallinna Ülikool/Kikas peab edasipääsuks võtma 3:0 või 3:1 võidu, pealinna naiskonna 3:2 võidu korral selgitab edasipääseja kuldne geim. Ülejäänud tulemused viivad edasi Tartu võistkonna. Nimetatud paari võitja läheb veerandfinaalis kokku tiitlikaitsja TalTech/Tradehouse`iga.

Esiliigas osalevad Sparta ja Gerardo’s Toys/Neemeco peavad korduskohtumise 14. oktoobril kell 19.15 Tallinna 32. Keskkoolis. Seeria võitja kohtub veerandfinaalis eelmise aasta finalisti Noortekoondis/Audentese SG-ga. Ülejäänud kaks veerandfinaalpaari on Viljandi Metall ja Rae Spordikool/VIASTON ning Barrus/Võru Võrkpalliklubi ja TBD-Biodiscovery Tartu.