Tabasalu alustas mängu agressiivse kaitsega ja Kehral oli suuri probleeme väravate saamisega. Võimsalt esines Teele Utsal, kes viskas juba 11. minutil oma neljanda värava ning tegi seisuks 6:2. Esimene poolaeg kulges selgelt Audentese taktikepi all ning garderoobi mindi seisult 17:8.

"Meil õnnestus täna platsi peal kõik, mis me plaanisime. Hea kaitsetöö pealt saime palju kiirrünnakuid ning positsioonis suutsime omad liikumised teostada. Suutsime kogu kohtumise vältel ohjad oma käes
hoida," ütles Tabasalu mängiv treener Merit Moro, kes oma võistkonna võitu kolme väravaga panustas.

Kuigi Kehra poolelt alustasid Milana-Leoke Bosenko ja Karina Adissova küll teist poolaega kahe järjestikkuse väravaga, siis mängupilti see siiski suuremat muutust ei toonud. Tabasalu jätkas head kaitsetööd ning isegi kui vastastel õnnestus sealt läbi murda, siis oli tihti peale neil veel ees Audentese väravavaht.

"Võtsime täna oma parema füüsilise vormi ning hea kaitse ja väravavahi töö pealt päris kindla võidu. Hea meel on, et mitmel tüdrukul oli väga edukas debüüt naiste keskel. Kuigi eduseisus olles kaotasime natukene keskendumise, siis suures plaanis õnnestus mäng väga hästi," kommenteeris HC Tabasalu/Audentese peatreener Martin Noodla.

Võitjate poolel olid suurimad skoorijad Teele Utsal ja Laura Kärner, vastavalt kümne ja kuue väravaga. HC Kehral viskasid Milana-Leoke Bosenko kuus ning Carola Otspere ja Vlada Novikova kolm väravat.

"Hooaja esimese kohtumise eel oli ikka väike teadmatus sees, mis seisus me oleme ning kuidas mäng sujuma hakkab. Tabasalu oli täna mänguks hästi valmis ja ei andnud meile algusest peale võimalust. Ise tegime palju tehnilist praaki, mille vastased edukalt kiirrünnakutega ära karistasid. Eks tuleb omad järeldused teha ja edasi töötada," ütles HC Kehra treener Indrek Lillsoo.

Kehra peab oma järgmise kohtumise 26. oktoobril, kui minnakse vastamisi Reval-Sport/Mellaga ning Tabasalu kohtub järgmisel teisipäeval Aruküla/Mistraga, kel on veel esimene mäng pidamata.