"See oli vägagi eriline tunne. Suutsin talle enne, kui ta laulma hakkas, rivist pöialt näidata. Üritasin temasse enesekindlust süstida. Rääkisime enne mängu, et ma alustan pingilt, aga soovin talle edu, kuid sain seda lõpuks nii lähedalt kogeda. See oli väga eriline hetk nii mulle kui ka meie perekonnale. Olen venna üle uhke. See tegi selle päeva minu jaoks rohkem eriliseks," rääkis Flora poolkaitsja peale 0:1 kaotusega lõppenud kohtumist pressikonverentsil.

Poom sai peale soojendust riietusruumis teada, et peab algkoosseisus asendama Eesti koondise kaptenit Konstantin Vassiljevit, kes oli vigastanud jalga. "Nägin soojenduse ajal, et Kostjal on mingid probleemid. Nii mulle kui ka Bogdan Vaštšukile anti teada, et peame olema valmis alustama. Kui tulime riietusruumi tagasi, tehti lõplik otsus, et mina alustan. Oli vaja end kiiresti ümber häälestada," sõnas Poom.

"Alustasime küll hästi - [Taijo] Tenistel tekkis esimesel minutil hea võimalus -, aga rünnaku ja kaitse tasakaalu leidmise ja mängijate tunnetamisega läks aega. Olime 20-25 minutit raskustes ja ei saanud enda mängu nii palju üles ehitada. Aga mida mäng edasi, seda paremaks me läksime."

Lisaks Vassiljevi positsioonile väljakul pidi Poom üle võtma tema liikumised standardolukordades, mida ta enamjaolt ise sooritas. "Kohe kui soojenduselt riietusruumi läksin, vaatasin ruttu üle, mis Kostja kohad standardite puhul on. [Abitreener] Andres Oper aitas mind ja näitas ruttu, mida teha. Võtsin Kostja kohad standardites üks-ühele üle ja üritasin neid ellu viia. Suurt probleemi sellega ei tekkinud," lausus Poom.

Isiklikus plaanis pidas Poom tugevat mängu tuleviku mõttes äärmiselt kasulikuks. "Sain siit kindlasti väga hea kogemuse. Sellistes mängudes näed ära, kuidas sa tippude tippude vastu toime tuled, pead olema valmis nendega palli eest võitlema. Sellised mängud tulevad kasuks nii mulle kui ka kogu meeskonnale. Mida rohkem selliseid mänge saame, seda paremaks me lähme," sõnas ta.

"Isiklikult olen oma mängus veidi pettunud, sest oli hetki, kus oleksin võinud veel otsustavam ja julgem olla, veel rohkem enda peale võtta. Kui tabloo näitab, et ees on null väravat, siis ei saa lõplikult rahul olla ei mina ega meeskond."