Kontaveit kaotas avasetis oma esimese pallingugeimi ja jäi 0 : 2 kaotusseisu, kuid vastas siis kahe kindla murdega, mille jooksul loovutas vaid ühe punkti, ja pääses 4 : 2 ette. Eduseisul 5 : 4 oli eestlannal oma servil kasutada kolm settpalli, kuid Andreescu päästis need ja suutis murda. Edasi jõuti seisuni 6 : 6 ning avaseti võitja otsustas kiire lõppmäng. Eestlanna pääses seal 3 : 1 ette, kuid jäi peagi kaotusseisu 3 : 4. Sealt edasi suutis Kontaveit siiski oma paremuse maksma panna ja võitis tasavägise kiire lõppmängu 7 : 5.

Teise seti alguses kaotas Kontaveit tuulistes oludes oma kaks esimest servigeimi Andreescu kaotas korra ja jäi kaotusseisu 1 : 3. Kuuendas ja kaheksandas geimis suutis eestlanna murdega vastata ning juhtis nelja järjestikuse geimivõidu järel juba 5 : 3. Oma serviga pani Kontaveit mängule ka võiduka punkti.

Kontaveit lõi kolm ässa, tegi kolm topeltviga ja realiseeris kümnest murdepallist viis. Andreescu sai murdepalle kuus, millest kasutas ära neli. Rasketes oludes oli eestlanna esimese servi õnnestumise protsent 58, vastasel 63.

Kontaveit kohtub järgmisena endale juunioride east tuttava brasiillanna Beatriz Haddad Maiaga (WTA 115.), kes lülitas ootamatult konkurentsist turniiri kõrgeima paigutuse Karolina Pliškova (WTA 3.). Maia võitis 6 : 3, 7 : 5.

Edu korral ootaks Kontaveiti veerandfinaalis ees kas tuneeslanna Ons Jabeur (WTA 14.) või venelanna Anna Kalinskaja (WTA 151.).